Ekonomize - Perdahi Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri İşbirliği
Ekonomize Dergisi sektörel konularda okuyucularını ve sektörü daha fazla bilgilendirmek amacıyla Perdahi Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri ile işbirliği protokolü imzaladı.
Ekonomize Dergisi sektörel konularda okuyucularını ve sektörü daha fazla bilgilendirmek ve gelişimine katkıda bulunabilmek amacıyla perakende sektörünün yakından tanıdığı Perdahi Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri ile işbirliği protokolü imzaladı.
Medyamize Grup Başkanı Kadir Gürbüz, işbirliği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dergimizde köşe yazılarından aşina olduğumuz perakende sektörünün deneyimli ismi Sayın Ahmet Altunok’un bilgi ve tecrübelerinden önümüzdeki süreçte daha fazla yararlanma imkanı bulacağız. Aynı zamanda perakende sektörü ve tedarikçilerin, artan rekabet ve değişen ekonomik koşullarla ilgili okuyucularımıza, sektöre iyi bir gelişme perspektifi sunacağımıza inanıyorum. Altunok’un perakende sektörüne katkıları aynı zamanda Ekonomize Dergisi kanalıyla da devam edecek. Bu işbirliğinin sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.















